Οφη Αστερασ / Sta Pshla O Asteras Me Mparales 1 0 Ton Ofh / Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία πήρε η παε οφη, στο πλαίσιο της δράσης «οι δικοί μας ήρωες».

Κλειστή αναμέτρηση, που θα ξεχαστεί γρήγορα. Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία πήρε η παε οφη, στο πλαίσιο της δράσης «οι δικοί μας ήρωες». Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση του οφη κόντρα στον αστέρα τρίπολης!

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση του οφη κόντρα στον αστέρα τρίπολης! Ofh Asteras Tripolhs 3 1 Topika Nea Mesaralive
Ofh Asteras Tripolhs 3 1 Topika Nea Mesaralive from www.mesaralive.gr
Κλειστή αναμέτρηση, που θα ξεχαστεί γρήγορα. Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία πήρε η παε οφη, στο πλαίσιο της δράσης «οι δικοί μας ήρωες». Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Το ερώτημα πια είναι αν θα βρει και . Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Ο οφη φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να μη χάνει. Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ανάμεσα στον οφη και τον αστέρα τρίπολης για την 3η αγωνιστική της super league. Παρέμειναν χωρίς "τρίποντο" οι δυο .

Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία πήρε η παε οφη, στο πλαίσιο της δράσης «οι δικοί μας ήρωες».

Το ερώτημα πια είναι αν θα βρει και . Ο οφη φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να μη χάνει. Κλειστή αναμέτρηση, που θα ξεχαστεί γρήγορα. Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία πήρε η παε οφη, στο πλαίσιο της δράσης «οι δικοί μας ήρωες». Παρέμειναν χωρίς "τρίποντο" οι δυο . Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ανάμεσα στον οφη και τον αστέρα τρίπολης για την 3η αγωνιστική της super league. Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση του οφη κόντρα στον αστέρα τρίπολης! Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Οφη και αστέρας τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ σε μια αναμέτρηση σε μια.

Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Παρέμειναν χωρίς "τρίποντο" οι δυο . Ο οφη φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να μη χάνει. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση του οφη κόντρα στον αστέρα τρίπολης! Κλειστή αναμέτρηση, που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Le9dgi3rakmmlm
Le9dgi3rakmmlm from grandsport.gr
Το ερώτημα πια είναι αν θα βρει και . Παρέμειναν χωρίς "τρίποντο" οι δυο . Οφη και αστέρας τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ σε μια αναμέτρηση σε μια. Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Κλειστή αναμέτρηση, που θα ξεχαστεί γρήγορα. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση του οφη κόντρα στον αστέρα τρίπολης! Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ανάμεσα στον οφη και τον αστέρα τρίπολης για την 3η αγωνιστική της super league. Ο οφη φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να μη χάνει.

Ο οφη φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να μη χάνει.

Παρέμειναν χωρίς "τρίποντο" οι δυο . Κλειστή αναμέτρηση, που θα ξεχαστεί γρήγορα. Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ανάμεσα στον οφη και τον αστέρα τρίπολης για την 3η αγωνιστική της super league. Το ερώτημα πια είναι αν θα βρει και . Οφη και αστέρας τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ σε μια αναμέτρηση σε μια. Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση του οφη κόντρα στον αστέρα τρίπολης! Ο οφη φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να μη χάνει. Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία πήρε η παε οφη, στο πλαίσιο της δράσης «οι δικοί μας ήρωες». Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε .

Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Οφη και αστέρας τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ σε μια αναμέτρηση σε μια. Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία πήρε η παε οφη, στο πλαίσιο της δράσης «οι δικοί μας ήρωες». Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση του οφη κόντρα στον αστέρα τρίπολης! Παρέμειναν χωρίς "τρίποντο" οι δυο .

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση του οφη κόντρα στον αστέρα τρίπολης! Ofh Asteras Tripolhs 0 1 3asteria Kai Sto Hrakleio Binteo Notosport
Ofh Asteras Tripolhs 0 1 3asteria Kai Sto Hrakleio Binteo Notosport from notosport.eleftheriaonline.gr
Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Οφη και αστέρας τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ σε μια αναμέτρηση σε μια. Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία πήρε η παε οφη, στο πλαίσιο της δράσης «οι δικοί μας ήρωες». Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Το ερώτημα πια είναι αν θα βρει και . Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ανάμεσα στον οφη και τον αστέρα τρίπολης για την 3η αγωνιστική της super league. Κλειστή αναμέτρηση, που θα ξεχαστεί γρήγορα. Ο οφη φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να μη χάνει.

Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε .

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση του οφη κόντρα στον αστέρα τρίπολης! Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Οφη και αστέρας τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ σε μια αναμέτρηση σε μια. Το ερώτημα πια είναι αν θα βρει και . Κλειστή αναμέτρηση, που θα ξεχαστεί γρήγορα. Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία πήρε η παε οφη, στο πλαίσιο της δράσης «οι δικοί μας ήρωες». Παρέμειναν χωρίς "τρίποντο" οι δυο . Ο οφη φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να μη χάνει. Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ανάμεσα στον οφη και τον αστέρα τρίπολης για την 3η αγωνιστική της super league.

Οφη Αστερασ / Sta Pshla O Asteras Me Mparales 1 0 Ton Ofh / Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία πήρε η παε οφη, στο πλαίσιο της δράσης «οι δικοί μας ήρωες».. Κλειστή αναμέτρηση, που θα ξεχαστεί γρήγορα. Το ερώτημα πια είναι αν θα βρει και . Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε . Παρέμειναν χωρίς "τρίποντο" οι δυο . Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για οφη και αστέρα τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή superleague, αλλά το φινάλε .